Warning: include_once(c:/Apache2/usr/cecnet/public_html/left.php): failed to open stream: No such file or directory in F:\usr\cecnet\public_html\omos.php on line 12 Warning: include_once(): Failed opening 'c:/Apache2/usr/cecnet/public_html/left.php' for inclusion (include_path='c:\php\pear') in F:\usr\cecnet\public_html\omos.php on line 12

Hvem er vi... ???

Firmaet startede i 1979 med reparation af radio og tv-udstyr. I 1984 viste udviklingen, at der i fremtiden ville blive godt brug for edb-udstyr. Vi startede derfor import af computere af mærket ASI. Kun et år efter fandt vi ud af at vi selv kunne fremstille PC'er i en langt bedre kvalitet til en lavere pris. Idag leverer vi PC'er, edb-udstyr og komponenter i den bedste kvalitet.

Kommercielle aktiviteter

Vores primære rolle er at sælge / servicerer PC udstyr til offentlige kunder, slutbrugere og virksomheder. Vores produktsortiment inkluderer motherboards, VGA-kort, lydkort, diskettedrev, CD-ROM drev, CPU'er, RAM moduler, monitorer, fax/modems, netværksprodukter såvel som PC systemer og notebooks etc. Alle vores højkvalitets PC-systemer samles, mærkes og testes før levering.

Kvalitetskontrol

Alt udstyr, der forlader CEC-Computer testes for at sikre, at udstyr, der leveres stemmer overens med det forventede; såvel som systemerne fungerer optimalt. Dette sikrer en meget lav fejlprocent og sikrer dermed kunderne stor tilfredshed og troværdigheden øges omkring vore produkter.

Filosofien

Filosofien bag CEC-Computer er ganske enkel. Vi er af den opfattelse, at vores succes er afhængig af tilfredse kunder. Vor målsætning er at: være på forkant med udviklingen og konstant levere nye fordele og muligheder til vore kunder - baseret på hvad der teknisk er muligt. være fokuseret på vore kunders behov, og dermed tilbyde teknisk overlegne produkter såvel som kundesupport, fleksibilitet, effektiv service og pålidelighed samt evnen til at diskutere, rådgive og forstå de forskelligartede behov.