overkommelig service for alle

| Forside | Om os | Services | Webshop | Subscribe to News Feed |
 

Login

Brugernavn:     Adgangskode:  Husk mig            

Program Links

Product Page Antispam-mail Product Page BMI bmi Kalender Kalender 1 Kalender 2 Product Page Biz Directory Product Page CEC Login Product Page HTML Farvevślger Product Page Raid Kalkulator Product Page Flipbook Free Download Free Download Product Documentation Documentation: PCL Manual Support Forum Support Forum

Alle Produkter

Egne produkter

ActiveX Komponenter

Design Service

Web Design Logo Design

Online Services

Hvem er vi... ???

Firmaet startede i 1979 med reparation af radio og tv-udstyr. I 1984 viste udviklingen, at der i fremtiden ville blive godt brug for edb-udstyr. Vi startede derfor import af computere af mærket ASI. Kun et år efter fandt vi ud af at vi selv kunne fremstille PC'er i en langt bedre kvalitet til en lavere pris. Idag leverer vi PC'er, edb-udstyr og komponenter i den bedste kvalitet.

Kommercielle aktiviteter

Vores prim√¶re rolle er at s√¶lge / servicerer PC udstyr til offentlige kunder, slutbrugere og virksomheder. Vores produktsortiment inkluderer motherboards, VGA-kort, lydkort, diskettedrev, CD-ROM drev, CPU'er, RAM moduler, monitorer, fax/modems, netv√¶rksprodukter s√•vel som PC systemer og notebooks etc. Alle vores h√łjkvalitets PC-systemer samles, m√¶rkes og testes f√łr levering.

Kvalitetskontrol

Alt udstyr, der forlader CEC-Computer testes for at sikre, at udstyr, der leveres stemmer overens med det forventede; s√•vel som systemerne fungerer optimalt. Dette sikrer en meget lav fejlprocent og sikrer dermed kunderne stor tilfredshed og trov√¶rdigheden √łges omkring vore produkter.

Filosofien

Filosofien bag CEC-Computer er ganske enkel. Vi er af den opfattelse, at vores succes er afhængig af tilfredse kunder. Vor målsætning er at: være på forkant med udviklingen og konstant levere nye fordele og muligheder til vore kunder - baseret på hvad der teknisk er muligt. være fokuseret på vore kunders behov, og dermed tilbyde teknisk overlegne produkter såvel som kundesupport, fleksibilitet, effektiv service og pålidelighed samt evnen til at diskutere, rådgive og forstå de forskelligartede behov.